O PODJETJU PROGRAMI GARMIN ANTIVIRUS
Kdo smo Naeela našega dela Reference Kontakti

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990 iz teama strokovnih sodelavcev v AOP SOZD-a Koroškega zdravstva, kjer smo kot prvi v Sloveniji razvili celovit sistem bolnišnienega poslovanja na osebnih računalnikih in ki v poslovnem delu operativno živi še danes.

 

Ukvarjamo se z računalniškim inženiringom, s čemer razumemo dejavnost, v kateri na podlagi naročnikovih želja izvedemo sistemsko analizo, izdelamo organizacijske in programske rešitve, razvijemo programe po želji naroenika ter svetujemo konfiguracijo računalniške opreme, ki jo lahko tudi dobavimo. Smo pooblaščeni zastopnik za distribucijo Microsoft produktov.

 

Nekatere programske rešitve za obvladovanje poslovnih sistemov imamo že izdelane in jih lahko naročniki uporabijo takoj ob nakupu.

 

V več kot dvajset letnem samostojnem delu smo ob ciljnih razvojnih nalogah razvili obilico programskih rešitev, ki povezani tvorijo celovit sistem obdelave poslovnih dogodkov. So rezultat sodelovanja številnih uporabnikov v podjetjih, trgovini, zdravstvu, šolstvu, javni upravi in obrti. Zaupajo nam podjetja in obrtniki.